Seminar FIVBslajderVideo

Uspješno završen FIVB seminar za trenere, Dušan Simonović podijelio diplome

Sinoć je u Verde Complex-u završen FIVB Level 2 seminar za odbojkaške trenere, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, čestitao je svim učesnicima na velikom trudu i odličnom radu tokom seminara i poželio im da iskoriste ovaj seminar u budućem radu, a takođe se i zahvalio Crnogorskom olimpijskom komitetu na pomoći u dobijanju podrške Olimpijske solidarnosti za realizaciju ovog seminara.

Johan Hubner, FIVB predavač, uručio je prigodan poklon Cvetku Pajkoviću, predsjedniku OSCG i čestitao na odličnoj organizaciji seminara.

Prisutnima se ispred Crnogorskog olimpijskog komiteta obratio i predsjednik Dušan Simonović koji je učesnicima uručio diplome Olimpijske solidarnosti za pohađanje seminara.

“Ovaj seminar je produkt odlične saradnje Crnogorskog olimpijskog komiteta i Odbojkaškog saveza Crne Gore. Drago mi je što ste uspješno realizovali i ovaj projekat, a COK će nastaviti i dalje da podržava ovakve događaje”, kazao je Simonović.

Na kraju, predavač Johan Hubner se zahvalio na gostoprimstvu i istakao da je ovo bio najbolji seminar na kojem je on učestvovao, prije svega zbog odlične organizacije, ali i zbog samih trenera, koji su pokazali odlično znanje, a u prilogu tome ide i činjenica da su svi treneri, koji su polagali, uspješno završili seminar.

Učesnici su danas imali provjeru znanja koja se sastojala iz teorijskog i praktičnog dijela.

OSCG je, zahvaljujući projektu Olimpijske solidarnosti, koji je odobren zahvaljujući aplikaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta, obezbijedio sredstva za besplatno učešće na seminaru i smještaj crnogorskih odbojkaških trenera, a podršku u realizaciji ovog seminara pružilo je i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Seminar je okupio ukupno 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke, a FIVB predavač je bio Johan Hubner iz Austrije.

“FIVB Coaches Course Level 2” počeo je u petak 8.juna i trajao je do utorka veče.

Na seminaru su se  mogla vidjeti mnoga poznata odbojkaška imena, među njima i Dragan Nešić, selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, Ivan Steljić, nekadašnji odbojkaš Budućnosti, Ljubiša Ristić, nekadašnji odbojkaš Fridrishafena, Ivan Joksimović, bivši selektor odbojkaša Crne Gore, Žarko Ristoski, nekadašnji odbojkaš Budvanske Rivijere i bivši selektor odbojkaša Makedonije i mnogi drugi.

Učesnici seminara: Vladimir Milačić, Blažo Dobrković, Ivan Steljić, Žarko Ristoski, Nikola Masoničić, Zlatko Ćaćić, Ivica Šćekić, Antonios Tarlas, Rajko Stijaković, Darko Prebiračević, Mladen Miladinović, Ljubiša Ristić, Časlav Đurović, Nataša Marković, Ana Marković, Sonja Banićević, Dragan Nešić, Marko Radusinović, Predrag Đonović, Ana Raičević, Marko Blagojević, Balša Radulović, Nela Bicić, Zoran Vukčević, Dragan Đorđević, Ognjen Babalj, Srđan Popović, Elvir Barjamović, Aleksandar Milivojević, Marko Bagarić, Vojislav Škorić, Ivan Joksimović, Pavle Drecun, Aleksandar Tošković.

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button