Seminar CEVslajder

Trenerska konvencija CEV-a od petka do nedjelje u Kranjskoj Gori

Druga CEV trenerska konvencija održaće se od 24. do 26. septembra u Kranjskoj Gori, a na njoj će učestvovati i treneri iz Crne Gore: Boris Janjić (Nikšić), Drago Cimbaljević (Podgorica), Danica Nedović (Budva),
Goran Kankaraš (Bar) i Dragan Mašković (Bijelo Polje).

Prva i izuzetno uspješna trenerska konvencija održana je prije dvije godine, a prošle nije organizovana zbog pandemije virusa Covid-19. Na njoj učestvuju nastavnici i treneri iz čitave Evrope, a ovog puta mogućnost prijavljivanja dozvoljena je i predstavnicima konfederacija sa drugih kontinenata. Evropska trenerska komisija i Tehničko i Razvojno odjeljenje CEV-a radili su intenzivno zajedno sa Odbojkaškom federacijom Slovenije da događaj bude na najvećem nivou, zašta su garant i sjajni uslovi na Kranjskoj Gori i u hotelu “Kompas”. Program se sastoji od teoretske i praktične nastave, kao i završnog panela i grupne diskusije zakazane sa nedjelju ujutru, 26. septembra, neposredno prije povratka učesnika, kako bi nove ideje mogli što prije da implementiraju u svojim sredinama, a sve zarad stvaranja novih generacija odbojkašica i odbojkaša.

Trenerska konvencija je ključni segment školskog projekta CEV-a i predviđeno je da pomogne trenerima i nastavnicima da se povežu međusobno, da se umreže, ostanu u kontaktu i razmjenjuju znanja sa kolegama iz drugih sredina.

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button